Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Producten

Producten

De producten in mijn salon, zijn allen op natuurbasis.

Voor de voetverzorging gebruik ik producten van het merk Pedyx, een biologische productenlijn. Wilt u meer weten over deze producten, lees dan snel verder op deze pagina.

Voor de cosmetische voetverzorging gebruik ik producten van het merk Signora Collina. Deze zijn ook 100% natuurlijk en op basis van aromatherapie. Zie voor meer informatie over deze producten de pagina cosmetische voetverzorging.

Daarnaast heb ik nog huidverzorgingsproducten op 100% natuurbasis en voor alle huidtypen geschikt! Het is een uitstekende productenlijn (NouriFusion), welke uw huid tot in de puntjes verwend. Deze producten benadrukken niet alleen uw natuurlijke schoonheid, maar voeden en beschermen uw huid ook nog eens waardoor zij langer mooi blijft. U zult er stralend en gezond uitzien. Deze productenlijn is effectief en bruikbaar voor zowel mannen als vrouwen.
Op dit moment wordt er gewerkt aan het verzamelen van deze informatie t.b.v. de website. Wilt u alvast informatie, neemt u dan telefonisch contact op met
info@handenvoetverzorging.nl

Ook heb ik AloŽ producten in mijn assortiment, zoals shampoo, conditioner, zeep, bodywash, hand en bodylotion, etc. Zie voor meer informatie AloŽ-pagina.

EnÖbent u op zoek naar een leuk cadeau (bijv. sieraden, verzorgingsproducten, zeep of een cadeaubon), vraag gerust naar de mogelijkheden of kom even langs.

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]