Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Pedyx

Pedyx

100% natuurlijk (resultaat)

Alle producten zijn gebaseerd op essentiŽle oliŽn. Ze zijn verzachtend, anti irritatie, reguleren de vochtigheid en zijn veilig. De producten zijn biologisch afbreekbaar en veilig in gebruik.

Wilt u prijsinformatie van de producten, stuur dan, vrijblijvend, een mail naar info@handenvoetverzorging.nl en ik zal u een recente prijslijst mailen.

De volgende essentiŽle oliŽn zijn verwerkt in de producten:

Groen anijs, cajeput, cipres, eucalyptus, jeneverbes, pepermunt, menthol, pijnboom mugo, rozemarijn, rode thyme, phymol, niauli, zoete sinaasappel, bergamot, lavendel, kamfer, mirre.

CrŤme voor normale voethuid

Deze deodorantcrŤme wordt snel opgenomen, voorkomt overmatige transpiratie en voetschimmel, houdt de voeten fris en droog. Inhoud: 100 ml.
 

Klik hier voor een vergrotingCrŤme voor droge voethuid

Deze deodorantcrŤme gebaseerd op kruiden, is ideaal voor vermoeide voeten, benen en enkels. De bijzondere formule bezorgt uw voeten een gezonde kleur en soepele huid. Voorkomt tevens kloofjes. Inhoud: 100 ml.

Klik hier voor een vergrotingDiabetisch

Deze crŤme helpt bij problemen veroorzaakt door diabetische voeten, bijv. koude voeten met een bleke, glanzend en dunne huid. Inhoud: 100 ml.

Klik hier voor een vergrotingVoetenemulsie

Voor vermoeide, gezwollen en pijnlijke voeten, enkels en benen. Zeer geschikt om de spieren te verwarmen voor het sporten en na het sporten om de spieren te ontspannen. Inhoud: 200 ml.

Klik hier voor een vergrotingDeodorantspray

Een deodorant lotion om ongewenste geuren te voorkomen die vaak worden veroorzaakt door afgesloten schoenen. Voorkomt voetschimmel. Inhoud: 100 ml.

Klik hier voor een vergrotingMicotin-sterke lotion

Een speciaal lotion voor de zeer vette huid met ernstige transpiratie en schimmels (mycose). Door de essentiŽle oliŽn worden de voeten verfrist. Inhoud: 30 ml.

Klik hier voor een vergrotingVoetenbad

De extra zuurstof in het voetenbad ontspant en verfrist vermoeide voeten. Het helpt de dode huidcellen te verwijderen en verzacht eksterogen en eelt. Inhoud: 180 ml.

Klik hier voor een vergrotingDeodorantpoeder

Poeder rijk aan essentiŽle oliŽn van de pijnboom en jeneverbes, verzorgt en voorkomt transpiratie en vochtige voeten. Inhoud: 180 ml.

Klik hier voor een vergrotingHappy legs gel

Happy legs gel verzorgd vermoeide, pijnlijke, gezwollen en "zware" benen en enkels. Het geeft de benen weer energie en frisheid. Inhoud: 125ml.

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]