Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Mijn specialiteiten

Mijn specialiteiten

Pedicure Roelie Hagels

Als gediplomeerde pedicure, aangesloten als lid bij Provoet, heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in een aantal technieken. Daarom kan gesteld worden dat ik allround pedicure ben. Ik kan u naast de basis voetenbehandeling ook onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetisch patiŽnten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie 'Diabetische Voet' ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

Zooltjes maken

Heeft u last van een hielspoor of 's winters last van koude voeten?
Ik kan voor u zooltjes op maat maken.

Nagelbeugeltechniek

Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Harsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 - 6 weken weg blijven (na 1e behandeling). Wanneer u daarna terugkomt voor een vervolgbehandeling, blijven de haartjes steeds langer weg.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Jaargetijden voetbehandeling

Een cosmetische voetbehandeling ontwikkeld op basis van aromatherapie (natuurlijke producten) De behandeling bestaat uit een aantal stappen, welke elkaar versterken om uiteindelijk tot een holistische werking "ontspanning van lichaam en geest" te komen.
De vier siezoenen voetbehandeling is een volledig nieuwe visie op voetverzorging. De filosofie is dat zowel de huid als ons gevoel in de vier verschillende seizoenen een aangepaste zorg vragen. Zoals de natuur zijn ritme kent, heeft de mens steeds meer behoefte om met zijn eigen bioritme in balans te komen.
Ik werk met een selectie etherische oliŽn, die met elkaar een synergie vormen. De synergie van de gebruikte oliŽn zorgt voor een optimale verzorging van de voethuid en herstelt het geestelijk evenwicht.
Zeer geschikt als cadeau! Zie voor meer informatie "
jaargetijden voetbehandeling"

Cosmetische voetverzorging

Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Er zijn twee verschillende verwenbehandelingen, te weten een FEET FEELING VITAL (verkoelend en vitaliserend) en een FEET FEELING COMFORT(verwarmend en verzorgend) Zie voor meer informatie pagina cosmetische voetverzorging
Ook zeer geschikt als cadeau!

Hotstone massage

Een massage met hot stones (hete stenen). Deze stenen zijn de transporteurs van de energie. Zij brengen de energie van plaatsen waar te veel, naar plaatsen waar te weinig energie is. Het brengt het lichaam in balans, hersteld de energiestromen en ontspant het totale lichaam tot op het diepste niveau.

Manicure

Complete hand- en nagelverzorging, eventueel met lakken en/of massage.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiŽne, milieu en arbeidsomstandigheden.
 

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]