Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Intro

Welkom op de website van Hand- en voetverzorging Roelie in Hengelo

Leuk dat u even komt kijken op mijn website. Hier vind u meer informatie over een pedicure en manicurebehandeling. U kunt bij mij terecht voor een standaardbehandeling tot aan een uitgebreide behandeling. Lees op uw gemak mijn site en u zult alle informatie vinden.
Pedicures verhelpen niet alleen klachten, maar verzorgen en verwennen de voeten tegelijkertijd.

Zij combineren in hun werk medische en cosmetische aspecten.

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Ik kan u daarbij helpen.

Zet de STAP naar een goede voetverzorging!

Bel om een afspraak te maken tel. nr.: 074 - 250 250 5. Op het moment dat ik werk, kan ik u even niet te woord staan. Spreek dan gerust mijn antwoordapparaat in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.
Doorlopen met pijnlijke voeten is echt niet nodig. De meest gehoorde reactie van mijn (nieuwe) cliŽnten is:"Ik had veel eerder moeten komen." Of "Wat een verschil! " Ze lopen dus echt op wolken de deur uit!
Soms een schaamtegevoel en/of een beetje angst voor een pijnlijke behandeling?
Deze gedachte is onterecht, want met de moderne nattechniek pedicuremotor is de voetbehandeling zelfs een ontspannende en verfrissende ervaring.

DREMPELVREES ?

Niet nodig. Maak gewoon een afspraak!
 

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]