Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Behandeling met producten van Signora Collina

Een cosmetische voetbehandeling ontwikkeld op basis van aromatherapie. De behandeling bestaat uit een aantal stappen, waarbij de verschillende stappen elkaar versterken om uiteindelijk tot een holistische werking "ontspanning van lichaam en geest te komen"

Zomer en Winter

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een zomer en winterbehandeling.
De filosofie is dat zowel onze huid als ons gevoel in de verschillende seizoenen een aangepaste zorg vragen.

De mens in balans?

In alle producten zijn etherische oliŽn verwerkt, die met elkaar een synergie vormen en de gehele mens in balans brengt.
Zomerse luxe /Feet feeling vital
Een pedicurebehandeling met daarop volgend, een heerlijk warm compres op onderbenen en voeten. Vervolgens een voet/been scrub, met aansluitend een verkoelende voetpakking. Als laatste een heerlijk ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van producten waarin etherische oliŽn verwerkt zijn.

Winterse verwenning / Feet feeling Comfort

Een pedicurebehandeling met daarop volgend een heerlijk warm voetenbad.
Vervolgens een voet en onderbeen scrub, met aansluitend een verwarmende voetpakking.
Als laatste een heerlijk ontspannende massage.
Er wordt gebruik gemaakt van producten waarin etherische oliŽn verwerkt zijn.

Rust

Kom tot jezelf in een geurend en verzorgend voetbad.

Bad & huidolie

Een diep ontspannend en heerlijk geurende olie.
De basis van deze olie bestaat uit zonnebloem, amandel en jojoba-olie. De combinatie van de etherische oliŽn, zoete sinaasappel, lavendel en Ylang-Ylang hebben een antiseptische werking en zorgen vooreen diepe ontspanning en een licht verwarmend effect.
Deze olie is te gebruiken in een (voet) bad, of als intensief verzorgende massage/huidolie en geschikt voor elk huidtype.

Overgave

Geef je over aan de sensatie van een tintelfrisse huid Voetscrub.
De voetscrub ontdoet de huid van de voeten en benen van dode huidcellen, zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen. De basis van deze bijzonder effectieve scrub is een mineraalrijke witte klei met abrikozenpitjes en een verzachtende calendulaolie. De etherische oliŽn, mandarijn, den, pepermunt en petit-grain hebben een antiseptische, hoornhuidverwekende en stimulerende werking.

Tijdloosheid

Droom even weg als de klei haar genezende en verzorgende werking doet.
Als basis voor de Signora Collina voetmaskers wordt een mineraalrijke witte klei gebruikt.
De aarde is verrijkt met huidverzorgende oliŽn en werkzame etherische oliŽn. Als natuurlijk geneesmiddel geniet klei een grote faam en niet onterecht want klei heeft behalve geneeskrachtige eigenschappen ook een tal van huidverzorgende eigenschappen.

Verwarmend voetmasker

Een heerlijk geurend en intens huidverzorgend masker met o.a kaneel, den en gember.
Dit voetmasker heeft een verwarmende werking op de huid, stimuleert de bloedsomloop is antiseptisch en weerstandverhogend.
Dit voetmasker is zeer geschikt voor mensen met badeczeem.

Verkoelend voetmasker

Een verkwikkend voetmasker met o.a. pepermunt, eucalyptus rozemarijn en lavendel die zorgen voor een tintelfris gevoel. Dit voetmasker heeft een langdurige verkoelende werking en helpt bij zware en vermoeide benen, is antiseptisch en weerstandverhogend. Dit masker is zeer geschikt voor mensen met transpirerende voeten.
 

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]