Hand & voetverzorging Roelie

 

 

Manicure

Manicure

De manicure behandeling is zeer geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels prefereren en deze graag goed willen laten onderhouden en verzorgen. Het is een behandeling die is uitgevoerd met de juiste producten leidt tot een goede, sterke nagel en een goede verzorgde huid van de handen.

De standaard manicure behandeling bestaat uit het volgende:

Desinfecteren van de handen. Het verzorgen van de nagelriemen en nagels door een nagelolie-badje, het masseren van nagelriemen. Het in model vijlen van de nagels, het verzorgen van de huid van uw handen door een heerlijke scrub, masker of pakking. Naar gelang de wensen van u kunnen de nagels mooi gelakt worden. Wilt u de nagels niet gelakt, dan polijst ik ze zodat ze mooi/natuurlijk gaan glanzen.

De standaard manicure behandeling bedraagt € 19,50 en duurt zoŽn 45 tot 60 minuten.

Daarnaast kunt u de behandeling nog uitbreiden met een heerlijk ontspannende hand- en onderarmmassage en/of een paraffinebad.

Een paraffinebad is echt een weldaad voor uw handen, vooral in de wintermaanden, als uw handen veel te lijden hebben van de kou.

Naast het verzorgen van uw nagels, is het tevens mogelijk om uw nagels op een subtiele of spectaculaire manier te laten versieren.

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van nail-art, bijvoorbeeld een nagelpiercing, een sjabloon, tijgerprint, nagelsieraden, etc.
 

[Intro] [Wie ben ik] [Informatie] [Mijn specialiteiten] [Manicure] [Tips voetverzorging] [Producten] [Handige links] [Tarieven] [Contact]